Kledingtip

Mijn kledingtip voor de schoolfoto's: vrolijk gekleurde kleding. Vermijd hele drukke prints en te donkere kleding. Voor de broertjes / zusjes foto is het mooi als de kleding leuk bij elkaar past. Daarnaast is het een aanrader om extra aandacht te besteden aan het kapsel. Voor de meisjes: bedenk dat een kapsel naar achteren niet zichtbaar is op de portretfoto. U kunt beter kiezen voor een kapsel dat schuin links of rechts uitkomt (of omhoog natuurlijk).

De fotoshoot

In een ontspannen sfeer wordt ieder kind gefotografeerd. Er worden verschillende foto's gemaakt, een mooie close up en paar 'vlotte' foto's. Van ieder kind worden de beste foto's geselecteerd. Voor het beste resultaat worden alle foto's zorgvuldig bewerkt en indien nodig geretoucheerd.

Foto's bekijken en bestellen

Zodra de foto's online staan, meestal 2 a 3 weken na de fotoshoot, krijgt u een berichtje van de school. U kunt dan inloggen op uw persoonlijke online fotopagina. De codes worden aan u persoonlijk verstrekt. Heeft u meerdere kinderen op school, dan ziet u de foto's van al uw kinderen op deze fotopagina. Vanuit huis kunt u uw favoriete foto's natuurlijk in alle rust uitzoeken en bestellen. Er is uiteraard geen aankoopverplichting. Bestellen gaat heel eenvoudig via de webshop. U kunt afrekenen via IDEAL.

Heeft u vragen omtrent de schoolfoto's? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Wij bieden via email en/of telefoon snelle en persoonlijke hulp bij uw vragen.